Mäletad veel endist filmikaunitari Amanda Bynesi? Vaata, milline näeb ta välja nüüd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amanda Bynes 2007. aastal.
Amanda Bynes 2007. aastal. Foto: Rights Managed / MORGAN CREEK PRODUCTIONS Copyrig

Amanda Bynes on endine lapstäht ja filmistaar, kes kaasa teinud mitmetes populaarsetes noortesarjades ja -filmides. Tänaseks päevaks 31-aastase näitlejatari elu on aga olnud kõike muud kui lihtne - ta on maadelnud narkootikumidega, vaimsete probleemidega ning saadetud seetõttu isegi sundravile. Hiljuti postitas ta aga sotsmeediasse pildi, millel ei tunne teda enam äragi.

Pärast poole aastast pausi sotsiaalmeediast, postitas Bynes sotsiaalmeediasse pildi endast ja filmiprodutsendist Neil Meronist. 

Probleematiliseks muutus Bynes 2010. aastal, mil ta teatas sotsiaalmeedias, et teeb näitlemisega lõpparve. «Mulle ei meeldi enam näitlemine, seega ma teen sellega lõpparve,» kirjutas Bynes. Kuu lõpus võttis ta aga selle väite tagasi. 

Amanda Bynes 2009. aastal.
Amanda Bynes 2009. aastal. Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM

2012. aastal sattus ta mitmel korral sekeldustesse politseiga. Teda süüdistati purjuspäi autorooli istumises ning politseiauto riivamises. Oma vahistamise osas palus ta abi president Barack Obamalt, kirjutades talle: «Hei, Barack Obama. Ma ei tarbi alkoholi. Palun vallanda politseinik, kes mu vahistas. Samuti ei põgenenud ma õnnetuskohalt. Lõpp.»

Amanda Bynes 2012. aastal.
Amanda Bynes 2012. aastal. Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM

2013. aastal nimetas ta mitmeid kuulsusi koledateks. Nende hulgas olid: Jay Z, Drake, Zac Efron, Miley Cyrus, Rihanna, ja Obamad. Vaid kuu hiljem kirjutas ta Drake'le, et armastab teda.

Amanda Bynes 2013. aastal.
Amanda Bynes 2013. aastal. Foto: REUTERS TV / REUTERS

Samal aastal sattus ta uuesti sekeldustesse politseiga, kuna naabrid kaebasid tugeva kanepilõhna üle, mis neiu toast koridori immitses. Seepeale viskas ta vesipiibu 36. korruse aknast välja ning väitis, et see oli vaas.

Amanda Bynes 2013. aastal.
Amanda Bynes 2013. aastal. Foto: / Caters News Agency

Samuti tegi ta naabri sissesõiduteele lõkke ja kallas oma koera bensiiniga üle. Bynes oli siis viis kuud sunniviisilise psühhiaatrilise järelevalve all. 

2014. aastal toimetati ta Californias taas psühhiaatriahaiglasse sundravile.  

2017. aastal teatas naine, et läks tagasi kooli ning õpib õmblema. Lisaks plaanis Bynes naasta ekraanidele: «Ma igatsen näitlemist ja ma tõepoolest hakkangi sellega uuesti tegelema. Tahan minna telesse, teeksin mõne külalisrolli sarjades, mis mulle meeldivad, ja ka peaosa kuskil seriaalis»

Amanda Bynes 2017. aastal.
Amanda Bynes 2017. aastal. Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles