«Eesti supermodell» otsib osalejaid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellid bikiine demonstreerimas
Modellid bikiine demonstreerimas Foto: SCANPIX

Kanal 2 ja produktsioonifirma Osakond alustavad sel neljapäeval, 10. novembril terve kuu vältavate castingutega, leidmaks osalisi uude telesarja «Eesti supermodell».

Paljudes riikides ülieduka teleformaadi Eesti versiooni peaauhinnaks on leping maailma ühe mõjukama modelliagentuuri, Londonis asuva Premier Model Managementiga.

 

Kanal 2 suurprojekt «Eesti supermodell» otsib 16-25 aastast neiut, kes jõuaks tippmodellide Carmen Kassi, Karmen Pedaru ja Tiiu Kuigi jälgedes maailma moelavadele ja esikaantele.

Modelliotsinguid alustatakse 10. novembril Saaremaalt , edasi liigutakse Lõuna-Eestisse, Põhja- ja Ida-Eestisse ning konkurss lõpeb detsembri alguses Tallinnas.

Kokku toimuvad castingud pea kolmekümnes eri Eestimaa paigus. Jooksva ajakava leiab saate kodulehelt www.kanal2.ee/supermodell. Konkursil osalemiseks tuleb samal lehel täita avaldus.


 «Eesti supermodelli» peaauhinnaks on leping maailma ühe mõjuvõimsama modelliagentuuriga Premier Model Management.

Londonis paiknev Premier Model Management on moetaevasse lennutanud näiteks sellised supermodellid nagu Naomi Campbell, Claudia Schiffer ja Cindy Crawford.

Just Premieri telgitagustes on filmitud briti hitt-tõsielusari «Modelliagentuur» (The Model Agency), mis on Kanal 11 vahendusel jõudnud ka eesti televaatajateni.
 

Premier Model Agency asutaja ja omanik Carol White kinnitab, et eesti tüdrukud on modellimaailmas kõrgelt hinnatud.

«Eesti tüdrukutel on suurepärased väljavaated edule, nad on väga innustunud, üpris ambitsioonikad ning loomulikult ka ilusad. Meie tööks on neid läbi nende modellikarjääri aidata ja juhendada», ütleb White. Hetkel on Premieri palgal kolm Eesti modelli, neist tuntuim on Karmen Pedaru.


Kanal 2 saade «Eesti supermodell» otsib 12 neiut, kes astuvad võistlustulle ihaldusväärse modellilepingu pärast, et täita oma eluunistus – jõuda moemaailma tippu.

Saates osalejaid hindavad ning õpetavad moemaailma eksperdid nii Eestist kui ka mujalt maailmast.

Formaadi aluseks on supermodell Tyra Banksi loodud ja juhitud «America’s Next Top Model».

«Eesti supermodell» jõuab Kanal 2 ekraanile 2012. aasta kevadel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles