Eks-ninja Maarja Kivi annab muusikatunde LA Eesti Koolis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariigi aastapäeva tähtistamine Los Angelese Eesti Majas - Vanilla Ninja endine laulja Maarja Meriste-Kivi naudib elu Los Angeleses
Vabariigi aastapäeva tähtistamine Los Angelese Eesti Majas - Vanilla Ninja endine laulja Maarja Meriste-Kivi naudib elu Los Angeleses Foto: LA Eesti Maja

8. oktoober oli Los Angelese eesti kooli esimene koolipäev. Vabatahtliku muusikaõpetajana alustas seal tööd ka endine ninjatüdruk ning nüüd juba aastaid koos perega Ameerikas resideeriv Maarja KIvi.

Igal aastal on esimene koolipäev toonud LA eesti kooli palju lapsi ja ka see aasta polnud erand. Kohal oli üle 20 õpilase! Koolilapsi on igas vanuses – päris beebidest kuni kõige vanemate eesti kooli õpilasteni, kes on 11-12aastased.

Sel aastal tuli kooliperre juurde ka kaks uut õpetajat - Annika Mätas ja Matt Davis.
Annika on kohalik väliseestlane ja Matt kohalik ameeriklane, kes paar aastat Eestis elades eesti keele soravalt suhu sai ja nüüd aitab ta seda teha ka LA Eesti Kooli noortel õppuritel.

Muusikatundi aitab sel aastal aga läbi viia eksninjast muusik Maarja Kivi, kel suure lombi taga artistinimeks Marya Roxx.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles