Kairit Tuhkaneni korteri hind on kukkunud poole võrra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkaneni aka lauljatar Niki korter aadressil Tehnika 37A-4 müüakse kohtutäituri poolt võlgade katteks
Kairit Tuhkaneni aka lauljatar Niki korter aadressil Tehnika 37A-4 müüakse kohtutäituri poolt võlgade katteks Foto: arvi.pink@taitur.just.ee

Endise ilmatüdruku ja saatejuhi Kairit Tuhkaneni ja tema endise elukaaslase Timo Velleõue Tallinna kesklinna korterile, mis aprillis võlgade katteks sundmüüki läks, pole tänaseni õnnestunud ostjat leida.  Enampakkumise alghind on 93 000 eurolt langenud vaid 45 000 euroni.

2006. aastal soetasid Kairit (31), tuntud ka lauljatar Nikina ning tema kallim Timo (33) 102 000  euroga kahetoalise 42,6 ruutmeetrise korteri pealinnas Tehnika tänavas. Paar laenas raha ka uue kodu sisustamiseks ja Kairiti 6400 eurose liisingu katteks, lisatagastiseks, sai Kairiti Pärnu korter.

Kui kooselu kaks aastat hiljem lõppes, võttis toitlustusvaldkonnas tegutsev meespool laenu enda kanda, kuid jäi mullu kevadel makseraskustesse.

Timo väitel läks korteri majandamine eelmisel suvel Kairitile üle. Aprillist saadik on elupind panga nõudel sundmüügis, kuid kohtutäitur Arvi Pingil pole õnnestunud sellele enampakkumiste abil ostjat leida. Alghind langes esmalt 79 050 euroni, suve lõpuks juba 50 000 euroni ja nüüd veelgi madalamale.

Laenu tulevat nii Timol kui ka Kairitil sellest hoolimata edasi tasuda. «Sellise hinna puhul müük kõiki kulusid kindlasti ära ei kata,» kommenteerib Timo õnnetut korterisaagat Õhtulehele ning arvab, et ehk pelutab inimesi korteri ostmisel selle müükipanekuga kaasnenud suur meediakära.

Kiika pilte müügisolevast korterist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles