Sutherlandi häirib «24» tegelaste suur suremus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland Foto: AP / Scanpix

Telesarja «24» staari Kiefer Sutherlandi kurvastab, et paljud sümpaatsed näitlejad ruttu seriaalist lahkuvad, kuna nende tegelased saavad surma.

«Üks raskemaid asju «24» filmimise juures on see, et töötan koos imeliste näitlejatega ja enam-vähem kõik tapetakse ära,» vahendab Digitalspy Sutherlandi sõnu.

«Niisiis harjud töötama koos inimestega, kellega sul kujuneb uskumatu suhe – mitte ainult tööalaselt, vaid ka isiklikus plaanis – ja siis saavad nende tegelaskujud surma,» selgitas näitleja.

«Esimene raske kaotus oli Leslie Hope,» meenutas Sutherland näitlejanna Teri Bauerit, kes sarja esimesel hooajal tema abikaasat kehastas.

«Ta on fenomenaalne näitleja ja ma olen temasse väga kiindunud,» jätkas staar. «Kui nad mulle pärast esimest hooaega ütlesid, et ta sureb, murdis see mu südame. Siis hakkasingi harjuma sellega, et paljud meie sarjas osalevad näitlejad ei jää sinna nii kauaks nagu mulle meeldiks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles