Girls Aloud palkas lesbilise jälitaja tõttu turvamehed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Girls Aloudi liikmed Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Cole, Kimberley Walsh ja Sarah Harding.
Girls Aloudi liikmed Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Cole, Kimberley Walsh ja Sarah Harding. Foto: SolarPix / Scanpix

Briti tüdrukuteansambel Girls Aloud on suurendanud tähelepanu oma turvalisusele pärast seda, kui avastasid oma riietusruumist lesbist jälitaja, kes oli ennast alasti koorinud.

Girls Aloud, kuhu kuuluvad Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts and Kimberley Walsh, palkasid endale lisaturvamehed pärast seda, kui leidsid pärast laupäevast esinemist Londoni G-A-Y- klubis oma riietusruumist eest sinna tunginud fänni, vahendab Femalefirst.

«Algselt olid nad veidi šokeeritud, kui nad ta sealt eest leidsid, aga pärast ajas see neid juba naerma. Kuid olukorra tõsidus pani neid siiski turvalisusele senisest enam rõhku asetama,» ütles lähedalseisev isik.

«See on veidi häiriv – see naine jälitas neid kõikjale. Nii, et nad otsustasid lõpuks igaüks ühe turvamehe hankida, et keegi neist eales ohtu ei satuks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles