Lahutatud filmimees Ken Saan viib lahkumineku äärel paarid Kilimanjaro tippu probleemidele lahendust leidma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Saan, 2005.
Ken Saan, 2005. Foto: ANDRES TEISS / PM/SCANPIX BALTICS

Ken Saan võttis tänavu ette ühe omamoodi retke. Suhteraskustesse sattunud paarid hõlma all kaasas, suund Kilimanjaro tippu. Lootuses leida see «miski», mis argielus kaduma läinud ning silmist sädeme röövinud.

Eelmise aasta lõpus teatas Ken Saan sotsiaalmeedia vahendusel, et tema abielu oma lapse emaga on lõppenud lahutusega. Idüllilised plaanid ühise elu Aafrikasse kolimisel haihtunud ning seda, mis põhjustel kooselu lõppes teavad vaid asjaosalised. Nii see olema peakski ja mees ei kipu oma eraelust kuigi avalikult rääkima.

Küll aga on selge, et hinge- ja südamevalu on mees kogenud, sama palju kui suurt armastustki. Võib-olla on lisaks filmierialasele kogemusele just seetõttu ideaalne «teejuht» ummikusse sattunud paaridele, kes ilma lahkuminekuta ühiselt edasi liikuda ei suuda. Nii töö- kui eraelu tõttu mitmeid seiklusrikkaid reise ette võtnud mees matkab koos telesaates osalejatega Kilimanjaro tippu, et leida «kirgastatus», mis tema sõnul kodumaisel pinnal raskesti saavutatav.

Palverännakute laadseid teekondi võtavad inimesed tihti ette, et panna end proovile, õppida end tundma ning loodusega silmitsi seistes eneseületuste läbi kogu ilmaelu perspektiivi jälle paika panna. Ken Saani sõnutsi on vaja minna ära, telefon välja lülitada, olla täiesti eemal ja vaba argielu kammitsustest, seetõttu on võtta need retked ette täielikus tundmatuses, mitte kodumaa pinnal. 

Seda, kes ja kui kaugele mäkke üldse jõudis, või kus retkel osalejad valgustatuks said, või kas üldse, saab vaadata TV3-e vahendusel värskes tõsielusaates «Kuni mägi meid lahutab».

 Kolm paari otsustavad anda oma suhtele veel ühe võimaluse ja ronida üles Kilimanjaro mäe tippu, et leida üles see miski, mis nad kunagi kokku tõi. Eksootiline ja kirev Aafrika haarab nad esimesest hetkest oma kuuma embusse. Raja alguses Marangu väravas seistes ei tea neist keegi, kas siiasamasse alla tullakse paarina või eraldi.

"Kuni mägi meid lahutab" osalised
"Kuni mägi meid lahutab" osalised Foto: Ken Saan/Promofoto

Seiklustele ela kaasa kolmapäeviti, kell 20.00 kanalis TV3!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles