Tüdrukutebändi Atomic Kitteni liikme ema söötis 14-aastasele tütrele maiustuste pähe narkootikume: mõtlesin, et see on lõbus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerry Katona, 2018.
Kerry Katona, 2018. Foto: Can Nguyen/Capital Pictures / CAN/Scanpix

Kunagise ülimenuka tüdrukutebändi Atomic Kitteni liige Kerry Katona külastas koos emaga Briti hommikusaadet, et rääkida ausalt ja avalikult enda koledatest kokkupuudetest meelemürkidega. Kerry ema tunnistas pisarsilmi, et esimesed narkootikumid andis tütrele ta ise. 

Kerry Katona andis koos ema Sue'ga Good Morning Britain'i hommikusaates pisarsilmse intervjuu. Sue tunnistas, et andis 14-aastasele tütrele speedi, sest pidas seda lõbusaks. «Ta oli rohkem kui sõber, mitte tütar,» sõnas ta. Kerryle ütles ta sel ajal, et pulber on «Sherbet», mis on kihisev suhkrune maiustus, või lahustuva joogi pulber. 

Naine tunnistab, et tehtud teod olid «ohtlikud ja andestamatud». Aastaid narkosõltuvusega maadelnud Kerry on emale aga andestanud ning öelnud, et oleks ka ilma ema panuseta kindlasti narkosõltlaseks saanud, sest oli halbadest inimestest ümbritsetud. Lisaks ütles ta, et kuigi mõistab, et tema ema käitumine on vabandamatu, näeb ta temas siiski inimest, kes tol ajal väga halva vaimse tervise juures oli ning läbielatud õuduste pärast kannatas. 

«Arvasin, et narkootikumide tarvitamine on normaalne ning inimesed, kes seda ei teinud olid snoobid,» sõnas ta. 

Nii ema kui tütre jaoks on maailm aga 2009. aastast alates täielikult muutunud, kui üheskoos otsustati sõltuvuse raviks abi otsida. Mõlemad on sellest ajast saati oma elu täielikult ümber pööranud ning jagavad nüüd oma lugu ning teekonda paranemiseni, et aidata ka teisi sõltuvuse küüsis vaevlevaid inimesi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles