Dagö pidi kontserdi toimumiseks nõusse saama kaitseväe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dagö pühapäeval Nokia kontserdimajas kolmeaastase pausi järel oma uut, järjekorras kuuendat plaati esitlemas.
Dagö pühapäeval Nokia kontserdimajas kolmeaastase pausi järel oma uut, järjekorras kuuendat plaati esitlemas. Foto: René Jõhve

Eesti rockmuusikamaastiku kõrvailu Dagö annab selle aastanumbri sees veel vaid üheainsa kontserdi koos ansambel Kruuviga.

Käesoleva aasta viimane Dagö ülesastumine toimub 23. novembril Rock Cafe’s.

Bändi solisti ja muusiku Lauri Saatpalu sõnul kuuleb kontserdil materjali albumilt «Plaan Delta», kuid ka «paremat vanemat».

«Dagö ei tegele hetkel mitte millegagi, kuna meie klahvpillimängija on aega teenimas ja kokkuleppes Eesti riigi kaitsevägedega saamegi vaid üheks päevaks teda kontserdi tarvis laenata,» andis Saatpalu mõista kerge huumoriga vürtsitatult.

Fännidele, kes Dagölt uut materjali ootavad, ütleb Saatpalu naljatades, et «selle kohta temani mingit infot jõudnud ei ole» (Teatavasti kirjutab Saatpalu Dagö elavad laulutekstid ise).

«Eks ikka vaikselt tegeleme, kirjutame ja kogume mõtteid. Plaadi väljaandmine on väga suur töö ja kindlasti ei jõuaks igal aastal uut materjali toota,» on Saatapalu kindel.

Infot 23. novembril toimuva kontserdi kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles