Kes teeb, see jõuab: bravuuritar Anu Saagim hakkab nüüdsest ka telesaadet juhtima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim.
Anu Saagim. Foto: Tallinna Televisioon

Täna kell 23:05 läheb Tallinna Televisioonis eetrisse uus saade «Telegram Anu Saagimilt». Tegemist on meelelahutussaatega, kuhu Saagim kaasab inimesi erinevatelt elualadelt.

Avasaates on Saagimi vestluspartneriteks uudisteportaali Telegram loojad Mariann Joonas ja Hando Tõnumaa, kellega koos võetakse ette suve eredaimad teemad ning hekseldatakse need endale kohaselt läbi hoopis teise nurga alt.

Lisaks on stuudios külas lauljad Helen Adamson ja Margus Vaher, kes juba viiendat aastat korraldavad koolikiusamise vastaseid koolitusi. Muuhulgas otsitakse koos vastust küsimusele, et kui lapsi kiusata ei tohi, siis kas täiskasvanuid võib?

«Olgem ausad, alternatiivset meelelahutust on televisioonis kindlasti liiga vähe. Olen elus näinud ja kogenud piisavalt kummalisi asju ning kohtunud värvikate tegelastega. Seega pole minu jaoks enam ükski teema liiga üle võlli. Tahan teada, millest lapiku maa teooria eestkõnelejad Mariann ja Hando mõtlevad, kui neile oma ideed hambusse viskan,» ütleb Anu Saagim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles