Tõehetke-Lilit kardab kuulsuse tõttu maha jäetud saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilit Kaaret
Lilit Kaaret Foto: Elustiiliagentuur Deluxe

Saatest «Tõehetk» tuntud Lilit Kaaret usub, et kuulsus on talle pigem kahjuks kui kasuks tulnud – nimelt leiab ta, et mehed ei suuda talle pööratava tähelepanuga hakkama saada, mistõttu ei suuda nad temaga üle paari kuu koos olla.

Enne «Tõehetke» eetrisseminekut tutvus Lilit Pärnus Riivoga, kellel olid seljataga pikemaajalised suhted, kuid uuest kallimast ei soovi naine esialgu lähemalt rääkida, kirjutab Õhtuleht.

Teineteisele pole paar veel armastust avaldanud ja kokku nad kolida ei plaani – Liliti sõnul elavad nad ühe päeva korraga.

Tulevikus sooviks «Tõehetke» staar oma ellu meest, kellega saaks kõike koos teha, kuna eksabikaasa Veigo pühendus Liliti arvates liialt tööle.

«Käiks kinos ja teatris ja bowling'ut mängimas, ei istuks ainult kodus nagu Veigoga,» kirjeldas neiu ja lisas, et kindlasti peaksid mõlemad pooled ka teineteist austama ja armastama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles