Video: rattaretkel kokku kukkunud «AK» saatejuhti Priit Kuuske ootas kodus eriti nunnu vastuvõtt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: Priit Kuusk jõudis Uhhuduuri rattamatkalt tagasi koju.
Kuvatõmmis videost: Priit Kuusk jõudis Uhhuduuri rattamatkalt tagasi koju. Foto: Heidit Kaio/ Facebook

«Aktuaalse kaamera» saatejuhi Priit Kuuse ehk Wenna elukaaslane Heidit Kaio lisas Facebooki südamliku video sellest, kuidas mees pärast rasket rattamatka kodus vastu võetakse. Üllataval kombel paistab kõige õnnelikum olevat hoopis üks neljajalgne.

«Isa tuli koju. Uhhuduuri lõpp,» kirjutab Heidit Kaio Facebookis. Videost on näha, kuidas Uhhuduuri retkel tiheda vuntsi kasvatanud Wend lõpuks koju jõuab ning kuidas kõige agaramalt jookseb teda tervitama hoopiski pere koer.

«Ainult koer on rõõmus...» kommenteerib ka Lauri Saatpalu video all. 

Vaata südantsoojendavat videot: 

Uhhuudurlaste viies rattamatk viis nad tänavu Lõuna-Ameerikasse, et tutvuda kohapealse elu ja oluga. Priit Kuusk rääkis Eestisse naastes «Ringvaate» saates, et sel korral seisti silmitsi väljakutsetega, mida pole senistel reisidel veel kogenud.

Priit tunnistas ka, et kukkus viimasel retkel kokku. «Ilma liialdamata, viimasel sõidupäeval Andides, jälle väga raske, mul läks pilt taskusse, vajusin kokku ja õnneks olid sõbrad ümber,» avaldas ta.

Uhhuduur on seltskond jalgrattureid, kes on võtnud ette ümbermaailmareise etappide kaupa. Seiklejate hulka kuuluvad: «AK» uudiste ankur Priit Kuusk ja tema edukast juhist vend Mart Kuusk, endile EL-i diplomaat Pekingis ja endine kaitseminister Hannes Hanso, endine Muhu Kalakohviku pidaja ja arhitekt Kristjan Prii, dokumentalist ja TÜ etnoloogia õppejõud Liivo Niglas ja kaitseliidu pressiohvitser Tanel Rütman.

Varem on seltskond sõitnud üheskoos Mongooliast Nepali, juuni–september 2002, Nepalist Teherani (Iraan), aprill–juuli 2007, Teheranist (Iraan)  Addis Abebasse (Etioopia), jaanuar–veebruar 2011, Addis Abebast (Etioopia) – Walvis Bay (Namiibia), juuli–oktoober 2014. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles