Uudistesaade keerab juba täna kella poole seitsmele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olaf Suuder
Olaf Suuder Foto: Tairo Lutter

Alates tänasest toob Kanal 2 uudistemagasin «Reporter» päeva tähtsamad uudised ja muud põnevad teemad televaatajateni igal argipäeval juba pool tundi varem. «Reporter» alustab esmaspäevast reedeni kell 18.30 ja kestab poolteist tundi!

Täna kell 18.30 alustab «Reporter» juba 15. aastaringi eriti värskelt. Ees ootab palju otselülitusi paikadesse üle Eesti ning üllatusreportereid, kellest esimene teeb oma debüüdi juba tänases saates.

«Meil on, mida Eesti inimesele näidata. Meil on otselülitusi tulemas järjest rohkem, me tuleme inimestele koju, külla, hoovile. Me suhtleme Eesti inimestega, me oleme Eesti inimestega,» võtab «Reporteri» üks saatejuhtidest kokku saate olemuse.

Saatejuht, kes hakkavad kella keerama
Saatejuht, kes hakkavad kella keerama Foto: Liis Treimann

Lisaks läbib Eesti vaadatuim uudistemagasin sel hooajal totaalse uuenduskuuri. «Reporter» saab uue stuudio ja välimuse, kajastades Eesti elu selle ilus ja valus veelgi mahlasemalt.

Saadet juhivad Olaf Suuder, Jürgen Fogel ja Jaanus Koort.

„Reporter« alustab Kanal 2s täna kell 18.30, kohe pärast „Hingesugulasi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles