Vanusega sõgedaks läinud? Sir Paul McCartney usub, et tema surnud naine on valge orav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McCartney
Paul McCartney Foto: Reuters

Sir Paul McCartney ütles, et tema surnud naine ilmutas end talle valge oravana. Aga paistab, et McCartney mõistusega on kõik korras, enam vähem, sest ilmutus tekkis hallutsinogeenseid aineid tarvitades. Rokilegend lisas, et ühe teise narkosessiooni ajal nägi ta Jumalat ennast. 

Praegu 76-aastane endine rokkbändi The Beatles liige on elanud väga ekstsentrilist elu, kirjeldas Metro. Ta rääkis oma kummalisest ilmingutest väljaandele Sunday Times.

Laulja, kes oli Lindaga abielus 1969. aastast, kuni naise surmani 1998, usub, et Linda külastades teda valge oravana. Tuntud fotograaf Linda, kes suri pärast pikka võitlust rinnavähiga, oli kuulus oma taimetoiduliste toitude poolest ning oma töös loomaõiguste aktivistina. 

Linda McCartney. 1976
Linda McCartney. 1976 Foto: Wikimedia Commons

Paul sõnas: «See oli suurepärane hetk. See oli paras elamus. Mul tekkis kananahk ihule. Muidugi ei ole mul mingit tõendit, et see oli tema, aga mulle meeldib sedamoodi mõelda. Osa minust tahab seda uskuda. Seega ma lasen endal mõelda, et see juhtus.»

Viie lapse isa, kellest neli (Mary, Heather, moedisainer Stella ja James) sai Paul just Lindaga, kirjeldas ka seda, kuid ta pilves peaga ka Jumalat nägi.

Ta ütles: «Ma nägin Jumalat. Seda tohutu suurt, kõrguvat olendit, ja ma olin alandlik.» Sir Paul kirjeldas igavest olendit, kui «massiivset seina, millest ei saanud üle vaadata, ja mina olin selle jalamil.»

Suur sein ei ole päris see, millisena inimesed Jumalat ette kujutavad, kuid Pauli sõber ja galeriiomanik Robert Fraser, kes oli tol hetkel rokkariga koos, kirjeldas samasugust ilmingut, kui nad kahekesi tarbisid narkootikumi DMT (dimetüültrüptamiini).

Paul lisas: «Kõik teised ütleksid, et see oli vaid droogi mõju, lihtsalt hallutsinatsioon, aga me mõlemad Robetiga nägime sama asja. Me tundsime, et me olime näinud kõrgemat olendit.»

The Beatles (vasakult): Paul McCartney, John Lennon, George Harrison ja Ringo Starr
The Beatles (vasakult): Paul McCartney, John Lennon, George Harrison ja Ringo Starr Foto: Pop / ©TopFoto/Scanpix

See ei ole esimene kord, kui muusik oma põnevaid seikluseid jagab. Alles juulikuus kirjeldas ta terve publiku ees, et talle meeldib sadomaso.

Aga laulja oli siis vaid nalja teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles