Robert De Niro hakkab kehastama kurikuulsat petturit Bernard Madoffit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert de Niro
Robert de Niro Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Robert De Niro hakkab kehastama kurikuulsat finantspetturit Bernard Madoffit.

Madoff oli Wall Streeti finantsekspert, kes pettis investoritelt välja umbes 50 miljardit dollarit, kirjutab The Telegraph.

Telekanal HBO ostis õigused Madoffi poja Andrew Madoffi ja teiste pereliikmete poolt kirjutatud raamatule «Truth and Consequences: Life Inside the Madoff Family».

Nii Andrew Madoff kui ka ta ema Ruth Madoff reklaamisid seda mitmes telesaates, kaasa arvatud ka populaarses saates «60 Minutes», kus nad andsid pika intervjuu.

Bernard Madoff saadeti lauaulatusliku pettuse eest 150 aastaks trellide taha.

Perekond ütles temast lahti pärast seda, kui vanem poeg Mark Madoff 2010. aasta detsembris enesetapu tegi, suutmata taluda seda, et isa pettis tuhandeid investoreid.

Uus film põhineb Madoffi perekonna poolt kirjutatud raamatul. Filmi produtsendiks on koos Robert De Niroga ta äripartner Jane Rosenthal. Neile kuulub filmikompanii Tribeca Productions.

Madoffi perekonnal aitas raamatu kokku panna Laurie Sandell, kelle sõnul püüdsid nii Bernie Madoff kui ta naine Ruth pärast pettuse avalikuks tulekut end tappa.

Veel ühe raamatu avaldas Bernie Madoofi poja Mark Madoffi lesk.

Stephanie Madoffi raamat kannab pealkirja «The End of Normal: A Wife's Anguish, A Widow's New Life». Ta paljastab, mis juhtus tema mehe Markiga kahe aasta jooksul alates 2008. aastast kui ta isa pettus paljastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles