Kate Moss ähvardas Sienna Millerit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Moss
Kate Moss Foto: AP / Scanpix

Supermodell Kate Moss hoiatas Sienna Millerit, et saab endale «vaenlase kogu eluks», kui ta teeb haiget Mossi heale sõbrale, Rhys Ifansile.

Moss sattus oma rivaali, Milleriga, tülitsema seebiooperistaari Davinia Taylori 30.sünnipäeval, mis toimus laupäeval Londonis, vahendab Femalefirst.

Pealtnägijate sõnul ütles 33-aastane Moss: «Kui sa Rhysile haiget teed, saad sa endale vaenlase kogu eluks. Kohtle teda õigesti ning me jätame su rahule. Aga ära tee talle haiget, sest me armastame teda ja me hoiame alati kokku.»

Kate, kes Davinia jaoks peo korraldas, kutsus peole vastumeelselt ka 25-aastase Sienna, kuid tuletas Rhysile meelde, et ta oma kaaslase käitumisel silma peal hoiaks. Kuid pärast paari jooki ei suutnud Kate oma emotsioone vaka all hoida ning ütles Millerile välja, mida ta temast arvab.

«Sienna oli Kate´i öeldust šokeeritud. Ta pööras ringi ja läks otsejoones tantsupõrandale. Ta lihtsalt ei suutnud seda uskuda,» ütles üks peol viibinud isik Briti ajalehele Daily Mirror.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles