Eesti muusikutest jalkaässad tegid soomlastele tuule alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Muusikud poseerimas koos kohalike kultuuritegelaste jalkameeskonnaga Art International, mille segavõistkond Soomest ka seekord võidu koju tõi.
FC Muusikud poseerimas koos kohalike kultuuritegelaste jalkameeskonnaga Art International, mille segavõistkond Soomest ka seekord võidu koju tõi. Foto: FC Muusikud / Promopilt

Oktoobri viimastel päevadel sõitsid seadsid eesti muusikud suuna üle lahe Helsingisse, et sealsete kultuuritegelastega jalgpallis sotid selgeks teha.

Kokku osales turniiril kuus meeskonda, neist väliskülalisena FC Muusikud / ART International meeskond. Alagrupi turniirilt võidu ja viigiga poolfinaali pääsenud Eesti meeskond alistas poolfinaalis Soome näitlejate võistkonna 4:1 ning jõudis finaali.

Finaalis jäädi kiirelt 0:1 kaotusseisu ning viigistada õnnestus alles mängu viimasel minutil. Kuna staadioni rendiaeg hakkas lõppema, otsustati võitja selgitada penaltitega. Eestlastel oli nii õnne kui oskusi see enda kasuks vormistada. Väljakult lahkuti võitjatena seisuga 4:3.

Festivali Augustibluus korraldaja ja muusikute meeskonna liikme Indrek Ditmanni ehk Didi sõnul oli turniiri korraldanud Soome muusikute meeskond Moskovan Laturi võidukarikaks välja pannud alusele paigaldatud sõiduauto Lada generaatori.

«Tahaksin lisada, et tegemist oli väga vahva ja vajaliku reisiga, kuigi linnaga tutvumiseks oleks võinud meil siiski rohkem vaba aega jääda,» muigas Didi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles