USA koomik: presidendiks olemisel ei ole mingeid reegleid

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Maron
Marc Maron Foto: AFP / Scanpix

Aastakümneid USA komöödiamaastikul tegutsenud koomik Marc Maron käis hiljuti Conani jutusaates ning seal tuli loomulikult jutuks ka president Donald Trump. Maron sõnasTrumpi käitumist kokku võttes, et presidendiks olemisel pole mingeid reegleid.

Marc Maron
Marc Maron Foto: G. Play

«Sa mainisid maailmalõppu ja ütlesid, et oled mures poliitilise kliima pärast,» sõnas saatejuht Conan O'Brien.

«Huvitav, mis see küll nii on?» vastas Maron sarkastiliselt. 

«Aga ütle meile oma arvamus. Äkki sul on kõigest sellest hoopis optimistlik väljavaade.»

«Ma ei tea, kas see on optimistlik, aga ma ei tea kunagi, mis järgmisena juhtub,» alustas Maron. «Ma ootan, et Trump palkaks Valgesse Majja päris venelased. Mis siis juhtuks, kui ta ütleks: «näete, see on Boriss, Ivan, Stanislav. Suurepärased tüübid. Nad saavad oma tööga suurepäraselt hakkama. Uskuge mind,» lisas koomik.

Conan O'Brien
Conan O'Brien Foto: Team Coco

Maron rääkis: «Me praegu plaksutame ja naerame, aga enamus Ameerikast ütleks: mis toimub?! Ta ei saa niisama lihtsalt venelasi palgata. Aga siis läheks kolm päeva mööda ja inimesed ütleskdi: no paistab, et see nüüd siis juhtustki. Paistab, et nüüd ongi seal venelased. Sest, Conan, praegu paistab, et presidendiks olemisel pole enam mingeid reegleid. Me tegime varem vaid oletusi, et nad jälgivad teatud käitumismalli.»

Conan lisas: «Inimesed arvasid, et nad käituvad alati enam vähem ühte moodi.»

Marc Maron oli sellega nõus.

«Aga seda ei ole praegu juhtumas, seega ma loodan, et keegi paneb mingisugused reeglid kirja, et me kõik selle üle elaksime. Tavalistest keeldudest ja lubamistest piisab,» lisas Maron.

Conan O'Brien oli mingisuguste reeglite paikapanemisega igati nõus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles