Kust see nüüd tuli? Mel B: ma ei ole seksisõltlane ega alkohoolik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel B, Melanie Brown
Mel B, Melanie Brown Foto: Sammi/AdMedia/SIPA/Sammi/AdMedia/SIPA

Laulja Mel B vastas oma eksi ja laste isale, et ta ei ole hullunud alkohoolik, ta ei tarbib narkootikume ja tal pole seksisõltuvust. Mel B vastas nendega oma eksi süüdistustele, kes tahab laste hooldusõigust endale saada.

Mel B väidab, et Russell Updegraffi süüdistustel ei ole mitte mingisugust usaldusväärsust, sest ta on endine töötaja ja tal on naisega tülikirves maha matmata, vahendas TMZ. Sellele lisaks töötab Russell Updegraff koos Mel B eksi Stephen Belafontega, et naise reputatsioon kohtu jaoks ära rikkuda.

Mel B on valmis andma suvalisel ajal narkotesti, et tõestada, et on sobilik lapsevanem, ja tahab, et Stephen Belafonte sama saaks. Ning, kohtule esitatud dokumentides väidab Mel B korduvalt, et Belafonte ahistas teda nii palju, et kannatab nüüd traumajärgse stressi all. Naine tahab, et psühholoog hindaks Stepheni vaimset seisundit, sest ta ei usu, et mees on sobiv lapsevanem. 

Melanie Brown, Stephen Belafonte
Melanie Brown, Stephen Belafonte Foto: SCANPIX

Mel B väiteid, et ta ei ole seksisõltlane, alkohoolik ning ta ei tarbi narkootikume, toetab ka tema majapidaja, Anthony Santa Maria, kes sõnas, et ta ei ole naist kunagi purjus peaga näinud ega laste osas hoolimatult käitunud.

Mel B arvab, et Belafonte on tema peale vihane ja soovib meedia tähelepanu. Tema karmid süüdistused on tingitud soovist jääda meedia tähelepanu keskpunkti, ja ta ei taha lasta naisel oma eluga edasi minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles