Pidutse koos 2008. aasta suurimate staaridega laupäeval Hollywoodis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katarina Padar
Katarina Padar Foto: Andres Teiss

Sel laupäeval, 27 detsembril saavad kõik soovijad pidutseda koos 2008. aasta meeldejäävamate meediakangelastega, kui klubis Hollywood toimub meie staaridele pühendatud pidu La Vida Loca.



Sel nädalal jõudis Elu24.ee’s lõpule selle aasta parimate meedia- ning rahvakangelaste hääletus, mille võitjaid Hollywoodis ka autasustatakse.

Kõige popimaks meediakangelaseks on seekord valitud olümpiakulla kojutooja Gerd Kanter, rahvakangelase karikas kuulub ainuisikuliselt eeskujulikule Kapoti-Arvole.

Julgeim jäädvustus 2008 märgiti Lenna Kuurmaa ning Piret Järvise poolt, kes poseerisid Indrek Galetini isikunäitusel «Amour - Vahet pole».

Häälteenamuse plahvatavaima uudise kohta võitis sado-maso pornoskandaali staar «Superstaari» Relikale. Pööraseima uustulnuka tiitli sai sama saate kangelane Artur Rassmann.

Enim hääli kogunud klouni tiitli pälvisid Iglesiase tüdrukud Anett ning Elina, suurimaks ilusõltlaseks krooniti ilulõikuseid jumaldav strippar Marco. Aasta 2008 unustatud staari krooni pälvis aga Katarina Padar.

Go-go poodiumitel astuvad üles Iglesiase Elina, strippar Marco, Risto Kask (Manhunt 2007), Tõehetke Lilit ning palju teisigi!

Õhtut juhib tunnustatud naljamees Mihkel Sirelpuu, muusika eest kannavad hoolt DJ-d Indrek Vissak ning Emerson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles