Ithaka Maria: jah, me oleme lahus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleball toimus juba kolmeteistkümnendat korda. Seekord Tallinna Vanalinna Päevade ajal Raekoja platsil. Kapsa-ja salatikleiti kandis Ithaka Maria Rahula
Lilleball toimus juba kolmeteistkümnendat korda. Seekord Tallinna Vanalinna Päevade ajal Raekoja platsil. Kapsa-ja salatikleiti kandis Ithaka Maria Rahula Foto: Jelena Rudi

Sel nädalal lahvatas skandaal, et Ithaka Maria ja Tomi Rahula ei olegi enam abielus ning Tomi naudib hoopis Aivar Pohlaku tütre Anni seltskonda.

Ithaka Maria kirjutas täna aga suhtlusportaali Facebook nö seletuskirja, kus annab teada, et nad on Tomiga tõesti lahku läinud, vahendab Õhtuleht.

«Jah, on tõsi - minu ja Tomi seaduslik abielu (üks ja ainuke abielu) on lahutatud aastaid tagasi! Seda fakti on teadnud vaid meie pereliikmed ning mõned tundlikumad ninad veel,» seletas lauljatar.

Ithaka Maria sõnul on nad oma lahutusest vaikinud ja end hellitavalt «abikaasadeks» edasi nimetanud harjumusest ja lootusest imele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles