«Peremees otsib perenaist» paarid panid suhted proovile reisil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peremees otsib perenaist - Tarmo ja Merle
Peremees otsib perenaist - Tarmo ja Merle Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Peremees otsib perenaist» paarid, kelle tutvus pidas tormilisele suvele vastu, said võimaluse panna oma suhe proovile ka reisil.

Tarmo ja Merle sõitsid nädalaks Türgi päikese alla. Kui õhtul tekkisid väikesed lahkarvamused magamiskohtade osas, siis päeval olid suhted palju soojemad ja paar suundus randa päikest nautima. Tarmo ja Merle said järjest lähedasemaks ning käisid isegi koos alasti ujumas.

Tarmo tunnistas hiljem, et oli reisiga ülirahul, sest Merle oli ideaalne reisikaaslane. Merle paistis aga reisiga vähem rahul olevat. Merle igatseb olla pruut lihtsas valges kleidis ning üksi on ta sellepärast, et pole kohanud härra Õiget.

Kõrvuni armunud Viljar ja Heli suundusid aga sügisesse Peterburi ning Raimo ja Kaisa loobusid pikast reisist ja nautisid nädalalõppu Eestis, Saka mõisas.

«Peremees otsib perenaist» viimane osa on Kanal 2 eetris järgmisel neljapäeval kell 20.30. Finaalsaates saavad taas kokku kõik kümme kevadel naiseotsinguid alustanud peremeest ja naised, kellega neil on suhted tekkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles