Rulers of The Deep kolib laupäeval Stuudiosse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulers of The Deep
Rulers of The Deep Foto: Rulers of The Deep

Alates sellest laupäevast, 5. novembrist kolib Tallinn Express muusikaüritus uude klubisse Studio. Avapidu toimub kahes saalis, kus ühes astub ülesse Eesti edukamaid tantsumuusika duosid Rulers of The Deep ja teises mängivad plaate külalised Talisman ja Erkin Antov.

Housemuusika duo Rulers of The Deep´i veetav üritusteseeria Tallinn Express, mis pea kümme aastat Von Krahlis toimus, hakkab nüüdsest kuu esimesel laupäeval Funktion One helisüsteemiga varustatud uhiuues klubis toimuma.

Meelis Meri, üks Rulers of The Deep liige kirjeldab kohamuutust, kolimist vastavatavasse klubisse Studio järgmiselt: «Meile P. Julmaga on helikvaliteet alati väga oluline olnud ning igatsesime kaua Tallinnasse klubi, mille helisüsteem võimaldaks muusikat tõeliselt nautida. Nüüdseks oleme leidnud kauaoodatud koha Studio klubi näol, sest sinna paigaldatud Funktion One audiosüsteem on üks parimad maailmas ja võimaldab saada muusikast maksimumi! Minule teadaolevalt pole baltikumis Funktion One helisüsteemiga teisi klubisid, kõige lähem on audiomaanide lemmikklubi Redrum

Soomes. Meil on ROTD´iga ka koheselt välja tulemas uus EP, nii et laupäeval on parim hetk oma uusi lugusid uues klubis nö testida.»

Tallinn Express on laupäevane Raadio 2 õhtuse vööndi saade ning kord kuus toimuv üritus klubis Studio. Tallinn Expressi veavad Meelis Meri ja P.Julm, kes koos tegutsedes moodustavad artistinime Rulers of The Deep. Tallinn Express pidusid on külastanud erinevad djd ja produtsendid meilt ja mujalt, nende seas Tom Middleton, Sebastian Davidson, Milton Jackson, Bogdan Taran, Max Lomov, Dj Yellow jt. Eelmisel aastal tähistas ROTD oma kümnendat tegutsemisaastat suurejoonelise peoga Telliskivi Loomelinnakus, mida väisas legendaarne Funk D´Void.

5. novembri Tallinn Expressil valivad Studio klubi ühes saalis muusikat residendid Meelis Meri ja P. Julm ning teises külalised Erkin Antov ja Talisman.

Pilet enne südaööd 5 eur, hiljem 10 eur. Uksed avatakse kell 23:00. Klubi Studio asub Tallinnas Sauna tn 1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles