Allan Roosileht: Sade kontsert oli üks haruldasemaid, mida üldse nähtud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Roosileht
Allan Roosileht Foto: Meelis Tomson

Star Fm hommikuprogrammi saatejuht Allan Roosilet ütles, et tal on olnud Sade muusikaga väga hea kokkupuude. Raadiohääl tunnistas, et eilse kontserdi professionaalsus oli kõrgel tasemel.

«Sade on olnud kindlasti üks minu lemmikuid alates 80ndates kui ilmus  «Diamond Life». Bänd oli väga pop, lood oli teada ja need käisid kõikidest tabelitest läbi,» ütles saatejuht Allan Roosilet.

«See oli üks haruldasemaid kontserte, mida üldse on nähtud. Aasta jooksul on olnud kaks kontserti, mis on mind väga sügavalt liigutanud, esimene oli neis Thirty Seconds to Mars ja teine eilne Sade etteaste.»

Roosileht sõnas, et Sade kontsert oli selles mõttes ootamatu, et iga lauluga käis kaasas oma lavapilt. «See oli hästi külluslik ja luksuslik. Kõik lavapildid olid niivõrd läbi mõeldud. Kasutati mitmekordseid projektsioone, riputati üles kangad, mis ühe laulu järel alla langesid. See kõik tegi sellest kontserdist väga meeldejääva. Samuti oli kasutanud oskuslikult seda, kuidas valgustugevus ja varjud oleksid õiged.»

«Ma ei oleks uskunud, et see kontsert tuleb nii uhke. Professionaalsus oli nii kõrgele tasemele lihvitud, et see oli hämmastav,» lisas raadiohääl. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles