Märt Sults kinkis kõikidele õpilastele jõuludeks oma uue albumi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Sults
Märt Sults Foto: Liis Treimann

Muusikust Tallinna Kunstigümnaasiumi direktor Märt Sults kinkis jõuludeks kõikidele õpilastele ja õpetajatele oma uue albumi «Ümeramees on tagasi».



Elu24.ee’le jõudnud informatsiooni kohaselt oli direktorihärra paljudele plaatidele ka autogrammi kirjutanud, kuid seda kile peale. «Kuidas autogrammi säilitada nii, et plaati ka kuulata saaks?» küsis üks kooliõpilane meilt nõu.

Pöördusimegi Sultsi poole, et naljakasse juhtumisse selgust saada. «Plaadid olid kõik kile sees ja selle kile peale ei olnud kirjutatud autogramme,» sõnas koolidirektor Elu24.ee’le ja imestas, kust selline info pärit on.

«Autogrammi järgi tuleb eraldi minu juurest läbi tulla: nii saan ma oma õpilastega individuaalselt tegelda ja vastata nende küsimustele, kuulda, mis on nende mure, kuidas neil üldse käsi käib,» selgitas Sults protseduuri.

«Selline pedagoogiline mõte oli plaatide kinkimisel, et saaks kogu kooliga eraldi, isiklikult, suhelda, samas andes edasi ka oma plaadil oleva sõnumites peituva energia,» lisas ta lõpetuseks ja soovis häid jõule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles