Valge Gospeli finaal linnahallis

Tarmo Lamp
, veebimeister / kujundaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu on Valge Gospeli pealinna-kontsert linnahallis. Teiste solistide seas saab selgi aastal nautida Kaire Vilgatsi (vasakult), Mai­keni ja Susan Lillevälja esinemist.
Tänavu on Valge Gospeli pealinna-kontsert linnahallis. Teiste solistide seas saab selgi aastal nautida Kaire Vilgatsi (vasakult), Mai­keni ja Susan Lillevälja esinemist. Foto: Mihkel Maripuu

Kuna eelmisel aastal jäi Valge Gospeli kontsert Tallinna metodisti kirikus paljudele kitsaks, otsustati sel aastal korraldada võimas finaalkontsert Tallinna linnahallis, kuhu mahuksid mugavalt gospelmuusikat nautima kõik soovijad.

«Tallinnas jäi meil eelmine aasta selline tunne, et oleks võinud mitu kontserti teha – rahvas ei mahtunud ära ja piletid müüdi kiiresti välja,» selgitas Maiken, kes on ka ise üks Valge Gospeli solistidest.



20. detsembril linnahallis toimuv finaalkontsert erineb kuuest Valge Gospeli kirikukontserdist eelkõige seetõttu, et seal on rohkem ruumi ja esinetakse laiendatud koosseisus. Linnahalli lavale mahuvad korraga lisaks solistidele ära ka WAFi laulukoori sada liiget ja live-bänd. «Kirikutesse me lihtsalt ei mahu nii suure kambaga,» tõdes Maiken.



Lisaks sellele, et linnahallis näeb Valge Gospeli võimsaimat esitust, on pealinna publikule tulemas ka väike jõulutervitus kultuuriminister Laine Jäneselt. Seda, mis etteastega Jänes täpsemalt üllatab, saab publik teada alles kontserdil. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles