Video: August Hundi «Tantsulõvis» teeb kaasa Teele Viira

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
August Hunt
August Hunt Foto: Janne Salumäe

28. novembril debüütplaadi üllitav ans August Hunt andis välja uue singli «Tantsulõvi». Uus laul näitab bändi tantsulisemat poolt ning on saanud inspiratsiooni noortest andekatest tantsijatest.

 

«Üks õhtu rampväsinuna voodisse kukkudes tekkis idee kirjutada lugu andekatest noortest, keda ma TV3-e talendisaates nägin. Tegu oli õe ja vennaga, kes kahekesi tervet saali hullutasid. Nad olid nii noored ja samal ajal tohutult andekad! See, kuidas nad liikusid ja oma tantsimisega terve lava endale allutasid - see oli võimas,» räägib bändi solist Norman Salumäe.

«Tantsulõvi» minimalistlikus videos teevad kaasa noornäitleja Mart Müürisepp ja Teele Viira.

Loo muusika autoriks on August Hunt, sõnad kirjutas N. Salumäe ja H. Kender. Salvestatud on laul Türi Kultuurimaja ja Downtown stuudiotes Siim Tõnissoni poolt; miksis ja masterduse Siim Mäesalu. Klahvpillid mängis Rene Puura (Liis Lemslau), taustavokaalidega aitasid Taavi Paomets (Aides) ja Marit Kesa.Video monteeris Andres Kõpper.

Novembri lõpus ilmuva August Hundi debüütplaadi peal on 12 eestikeelset lugu, mille hulgast leiab kuulaja ka «Eesti TOP 50» parima kodumaise muusikavideo tiitli pälvinud videoloo «Thomas Malthus on surnud, mu arm».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles