VIDEO Mehed nagu muiste: kaitseväelased panid Tartu tänavad mürisema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe ühendatud õppeasutused tähistasid õppeaasta algust piduliku jalutuskäiguga Tartu linnas ja relvastuse ning tehnika näitusega kaitseväe ühendatud õppeasutuste esisel platsil ja fuajees. 2017.
Kaitseväe ühendatud õppeasutused tähistasid õppeaasta algust piduliku jalutuskäiguga Tartu linnas ja relvastuse ning tehnika näitusega kaitseväe ühendatud õppeasutuste esisel platsil ja fuajees. 2017. Foto: Margus Ansu

Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused alustasid tänavust õppeaastat piduliku jalutuskäiguga. Kaitseväelaste jaoks jalutuskäik oli paras mürin tavainimese jaoks.

Tartus asuv Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused tähistasid õppeaasta algust täna traditsioonilise piduliku jalutuskäiguga Tartu linnas, millele järgnes Kaitseväe relvastuse ja tehnika näitus.

Pidulik jalutuskäik algas täna, 1. septembril kell 11.00 Riia 12 peahoone juurest. Rongkäik liikus mööda Riia ja Ülikooli tänavat Raekoja platsile, kus pidasid kõne KVÜÕA ülem kolonel Enno Mõts ja Tartu linnapea Urmas Klaas. Edasi liiguti mööda Ülikooli tänavat Tartu Ülikooli ette, kus tervitati ülikooli ning sealt edasi Munga tänavale, kus tervitati Haridus- ja Teadusministeeriumit. Sealt liikus rongkäik mööda Vabaduse puiesteed ja Riia tänavat õppeasutuste juurde tagasi.

Rongkäigul osalesid KVÜÕA tegevväelased, Kõrgema Sõjakooli põhi- ja keskastme kursuse õppurid, Lahingukool ja Kaitseväe orkester ning neid saatis kaks soomustransportööri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles