GALERII senaator John McCaini ärasaatmisel osalesid tuhanded inimesed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Washingtonis haripunkti jõudvad senaator John McCaini matused on suur austusavaldus sirgeselgsele senaatorile, kelle lahkumisega lõppes üks ajastu Ameerika Ühendriikide poliitikas.

Eelmise aasta suvest hakkas McCain Kongressi ametiruumides pidama igareedeseid kohtumisi lähedaste abilistega, et panna üksikasjadeni paika tema matustel toimuv, vahenda Postimees.

Viimane austusavaldus

Aastakümneid McCaini kõrval olnud Rick Davise sõnul olid nõunikele need koosolekud nii keerulised, et sageli läksid nad pärast edasi baari. Ent McCain organiseeris matuseid samamoodi nagu valimiskampaania strateegiat: külmavereliselt ja rangelt.

Kui nõunikud pakkusid, et senaatori kirst võiks paikneda Arizona kapitooliumis, kahtles McCain, et seadusandjad selleks loa annavad. Siiski selgus, et McCainile ollakse valmis korraldama riiklikud matused Washingtoni kapitooliumi rotundis, Ameerika Ühendriikide kõige auväärsemas paigas.

Vaata galeriist, kes osalesid legendaarse poliitiku John McCaini ärasaatmisel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles