Sade nõuab Saku Suurhallis 22,22 kraadi sooja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sade live
Sade live Foto: promo

Juba sellel kolmapäeval, 2. novembri õhtul, esineb eimest korda Eestis neljakordne Grammy auhinna võitja ja edukaim naisartist Briti muusika ajaloos, Sade. Saku Suurhallis nõuab artist kindla õhutemperatuuri seadmist.

Artisti mänedžmendi sõnul on Sade maailmatuuri jooksul esinenud kliimaseadmetega seoses palju probleeme ning seda erinevatel areenidel. Seega pööratakse Euroopa tuuri raames sellele erilist tähelepanu. Kontserdipäeva hommikul toimub nõupidamine, kus tutvustatakse Saku Suurhalli õhuvoolu juhtimis- ja kliimaseadmete süsteemiga.

Ülevaade teostatakse saalis ja lava taga, kus artist enda kasutusse nõuab viit riietusruumi. Sade tungiv soov on, et õhutemperatuur seadistatakse igal pool Saku Suurhallis täpselt 22,22 kraadi peale.

Neljakordne Grammy auhinna võitja, edukaim naisartist Briti muusika ajaloos Sade, esineb oma bändiga ainsa kontserdiga Baltimaades Tallinnas, Saku Suurhallis, juba sel kolmapäeval, 2. novembril maailmaturnee «Sade Live – Once In A Lifetime Tour» raames.

Ligi kaks tundi kestev show koosneb Sade parimatest lugudest läbi aegade ning materjalist uuelt albumilt. 2. novembril tulevad Saku Suurhallis esitlusele sellised hitt-lood nagu «Smooth Operator», «No Ordinary Love», «Your Love Is King», «Soldier Of Love», «The Sweetest Taboo», «King Of Sorrow», «Cherish The Day» ja paljud teised. Tallinnas astub Sade (sündinud Helen Folasade Adu) Saku Suurhalli lavale koos 8-liikmelese bändiga, mille koosseisu kuulavad ka Sade bändi kolm originaalliiget - Stuart Matthewman (saksofon, kitarr), Paul Denman (bass) ja Andrew Hale (klahvpillid).

Sade uue show lahutamatuks ja väga oluliseks osaks on visuaalsed efektid ja videoprojektsioonid. Lisaks ülisuurele ekraanile on nii lava ise kui ka lavakujunduse elemendid nagu üks suur pannoo, millele kuvatakse 3D-efekti meenutav pilt saali erinevatesse kohtadesse paigaldatud võimsatest projektoritest. Sade uue maailmaturnee show on tehniliselt niivõrd keerulise ülesehitusega, et nõuab enne kontserti täispikkuses proovi läbiviimist.

Piletid Sade Tallinna kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti ning kõigis Eesti Kontserdi kassades. Kontserdile müüakse ainult 5900 piletit, show toimub vaid istekohtadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles