George Clooneyt ahistamises süüdistanud näitleja hukkus politsei tule läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Marquez
Vanessa Marquez Foto: AFP / Scanpix

Näitlejanna Vanessa Maquez, kes mängis koos George Clooneyga sarjas «Kiirabihaigla», hukkus politsei tule läbi. Ametivõimud arvavad, et naisel oli söömishäiretest tingitud vaimsed probleemid.

Vanessa majahaldur kutsus neljapäeva pärastlõunal Lõuna-Pasadenas asuva hoone juurde politsei, kuna ta oli näitleja pärast mures. Kui politsei sündmuskohale saabus, muutus naine vaenulikuks ja hakkas vehkima millegagi, mida politsei arvas olevat poolautomaatne püstol. Politsei lasi naist ühel korral kehapiirkonda, vahendas TMZ.

Ohvrit uurides tuli aga välja, et tegu oli õhupüssiga.

49-aastane Vanessa toimetati kiiresti haiglasse, kus ta hiljem suri.

Ametivõimud ütlesid, et naisel oli söömishäiretest tingitud haigushood. Kui politsei sündmuskohale jõudis, oli tal parasjagu hood peal.

Clooney ja Vanessa Marquez
Clooney ja Vanessa Marquez Foto: Kuvatõmmis portaalist

Vanessa mängis «Kiirabihaiglas» aastatel 1994-1997. Ta süüdistas George Clooney teda sarjast väljaviskamises ning must nimekirja panemises, öeldes, et ta oli rassistlike ja seksistlike kommentaaride ohver. Clooney aga ise ütleb, et tal pole õrna aimugi, millest naine räägib.

Peale «Kiirabihaigla» on Vanessa mänginud ka sarjades «Stand and Deliver» ja «Twenty Bucks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles