Staarkokk Rain Käärsti edev kell maksab alla saja euro

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmar Liitmaa müüs ning Teele Viira esines Uuesalu elurajooni näidismajas akustilise kontsertiga. Teele esinemise ajal toimetas sama maja köögis kokk Rain Käärst
Elmar Liitmaa müüs ning Teele Viira esines Uuesalu elurajooni näidismajas akustilise kontsertiga. Teele esinemise ajal toimetas sama maja köögis kokk Rain Käärst Foto: Viktor Burkivski

Rain Käärst, kes on võlunud vaatajaid telesaadetes «Parim maitse», «Köögist kööki», «Terevisioon» ja «Head isu», valmistas nädalavahetusel süüa ja võõrustas külalisi koos maakler Elmar Liitmaa ja Superstaari-Teele Viiraga Uuesalu elurajoonis.

Ilusa maja ja maitsvate roogade lisaks erutas ostuhuvilisi enim aga staarkoka randmel ilutsev uhke kulla-ja briljantidega kell. 

Ühele kinnisvarahuvilisele torkas kõige muu põneva kõrval silma ka telekokk Rain Käärsti überuhke käekell.

«Isuäratavaid lõhevõileibu mekkides pimestas mind tuntud kokapoisi kullast kell,» pajatas maja uudistanud külaline. «See oli paganama uhke küll, briljandid tahtsid silmanägemise võtta,» naeris mees. 

Elu24 palus lugejatel uhke kella pilte kiigata ja ära arvata, mis marki sihverplaadiga tegu.

Selgus, et staarkoka rannet kaunistab 105 dollarit (75 eurot) maksev meeste käekell Marc Ecko The Encore OZ - Two Tone Watch.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles