Staarkokk Rain Käärst demonstreeris oma uhket kella

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmar Liitmaa müüs ning Teele Viira esines Uuesalu elurajooni näidismajas akustilise kontsertiga
Elmar Liitmaa müüs ning Teele Viira esines Uuesalu elurajooni näidismajas akustilise kontsertiga Foto: Viktor Burkivski

Rain Käärst, kes on võlunud vaatajaid telesaadetes «Parim maitse», «Köögist kööki», «Terevisioon» ja «Head isu», valmistas nädalavahetusel süüa ja võõrustas külalisi koos maakler Elmar Liitmaa ja Superstaari-Teele Viiraga Uuesalu elurajoonis.

Ühele kinnisvarahuvilisele torkas kõige muu põneva kõrval silma aga hoopis telekokk Rain Käärsti überuhke käekell.

«Isuäratavaid lõhevõileibu mekkides pimestas mind tuntud kokapoisi kullast kell,» pajatas maja uudistanud külaline. «See oli paganama uhke küll, briljandid tahtsid silmanägemise võtta,» naeris mees. 

Kiika pilte! Kas sina oskad öelda, mis marki kell see on?

Kes on Rain Käärst?

Mees on oma kutse- ja kõrghariduse omandanud mainekas Culinary Institute of America’s, täiendanud oskusi muuhulgas Egiptuses ja Belgias.

Enne Rain Stuudiot on töötanud Reval Hotel Olümpia peakoka asetäija ja peakondiitrina, restoranides «L´Artiste» ja «Elyseé».

Kuulunud Eesti Kokkade Meeskonda rahvusvahelistel konkurssidel, Barbeque maailmameistrivõistlustel saavutanud IV ja II koha.

Käärst on Eesti Peakokkade Ühenduse liige, Eesti Pagariseltsi juhatuse liige, Eesti Barbeque Assotsiatsiooni juhatuse liige, Tartu Gurmaanide Klubi liige.

2009.aasta suvel olid Käärsti firmal Toitlustusüksuste Opereerimise OÜ`l rasked ajad. Maksu- ja Tolliametile oldi võlgu üle 1,7 miljoni. Firma suhtes algatati toona pankrotimenetlus.

Toitlustusüksuste Opereerimise OÜ opereeris muuhulgas toona ka keskmise hinnatasemega restorani Travel Tallinna Balti jaamas.

Aastal 2009 avas Käärst Tartus Tasku keskuses pastaroogasid pakkuva restorani Pastaria Pastal, kuid see toidukoht ei näinud isegi oma esimest sünnipäeva, sest suleti külastajate nappuse tõttu.

«Aga toitlustusega tegeleme praegugi edasi, natuke teises valdkonnas. Tuleb need rasked ajad üle elada ja võimalikult efektiivselt majandada, siis on võimalik ellu jääda,» jäi mees siiski optimistlikuks. «Üks valdkond on catering ja teine kiirtoitlustus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles