Elmar Liitmaa peab maakleri ametit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nüüdsest maakleri ametit pidav muusik Elmar Liitmaa esitles nädalavahetusel kinnisvara Uuesalu elurajoonis. 

Elmar pajatas Elu24 fotograafile, et maakleri amet on mõnus vaheldus. «Muusikaga lihtsalt ei jaksa iga päev tegeleda. Läheb liialt pingeliseks. Vahepeal võib ja ka millegi muuga leiba teenida.»

«Igaüks maandab pingeid erinevalt. Mõni hakkab jooma, teine läheb jooksma... Mina teen seda kinnisvara müües,» naljatas Elmar.

Lisaks sellele esines laupäeval, 29. oktoobril, ühes müügil olevatest majadest, akustilise kontsertiga ka superstaari saatest tuntust kogunud Teele Viira.

Esitusele tulnud lugude hulgas olid muuhulgas Amy Winehouse'i «Rehab», Tõnis Mägi «Peegel» ja Boney M'i «Sunny».  Kuulajatele ütles Teele naljatamisi, et maja ongi müügis koos lauljaga.
 

Teele esinemise ajal toimetas sama maja köögis staarkokk Rain Käärst, kelle osavate näppude vahel valmisid lõhe- ja kabatšokisuupisted ning kodused kaneelirullid.
 

Teele uuris maja, mille elutoas ta esines, ka veidi lähemalt. Köögis tõmbas ta näiteks lahti sügavkülmiku ukse ning teatas, et ostab vaid sellise maja, kus külmkapis jäätis ootamas.

Pärast kontserti tutvustas nüüdsest maakleri ametit pidav Elmar Liitmaa Teele Viirale loomulikult ka kinnisvara.

Suure krundiga ning juba disaineri poolt sisustatud näidismaja avaldas Teelele sügavat muljet ning ta lubas tõsiselt kaaluda Uuesalu mändide alla kolimist.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles