Black Eyed Peas´i produtsent tegi Genka ja Karl Madisega loo!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printz Board klubis Cathouse
Printz Board klubis Cathouse Foto: Jelena Rudi

Black Eyed Peasi produtsent Printz Board tegi oma suvise Eesti visiidi ajal loo koos Genka ja Karl Madisega. Lugu räägib sõltuvustest ja sellest, et kõigest on võimalik sõltuvusse jääda.

«Väga huvitav on töötada laulu kallal, mille sõnad ei ole minu emakeeles,» pajatas Printz Eesti stuudios. «Tegin seda laulu tunde, õhkkonna ja selle järgi, mis mu süda mulle ütles ning kuidas see lugu mind üleüldiselt ennast tundma pani.»

Printz on küll omal käel eesti keele õpingutega alustanud, kuid laulu kirjutamiseks sellest üksi ei piisa. Seetõttu usaldas ta loo sõnade kirjutamise Genkale.

Millest lugu siis räägib?

Lugu räägib sõltuvusest, sest kõigest on võimalik sõltuvusse jääda. Sõltuvusse võib jääda rahast, pidutsemisest, toidust või millest iganes.

Liiga palju ükskõik mida, võib saada kahjulikuks. Seega, ärge tarbige üle!

Kuidas sujus koostöö eesti muusikutega?

Karli ja Henryga oli väga tore koos töötada, kuna nad on mõlemad imelised inimesed. Ma olin Karliga ühel lainel, kuna me mängime mõlemad puhkpille ja Henryga leidsime ühise keele hiphopi kaudu. Meil oli justnagu väike armastuse kolmnurk.

«Sõltuvus» jõuab Eesti raadiotesse juba järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles