Teleseriaal «Kalevipojad» otsib andekat ja nutikat inimest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaal «Kalevipojad», mis rääkis Eesti ehitajate katsumustest Soomes.
Seriaal «Kalevipojad», mis rääkis Eesti ehitajate katsumustest Soomes. Foto: Kanal 2

Olerex ja kodumaine teleseriaal «Kalevipojad» otsivad andekat ja nutikat inimest, kellel on võimalus lüüa kaasa seriaali viimase osa kirjutamises ja näidelda enda kirjutatud stseenis.

Seriaalis osalemiseks tuleb panna kokku lühike ennast tutvustav tekst, miks just Sina peaksid rolli võitma ja saata koos fotoga hiljemalt neljapäeval, 3. novembril aadressile kampaania@olerex.ee.

Kirjale tuleb lisada oma geniaalne idee rolli kirjeldusest, mida soovid koos Ivo Uukkiviga näidelda. Stseen filmitakse esmaspäeval, 7. novembri õhtul Tallinnas, Olerexi Ahtri teenindusjaamas.

 

Stsenaarium:

Indrek (Ivo Uukkivi) ootab närviliselt bensiinijaamas kohtumist Liigkasuvõtjaga. Nüüd tuleb Sinu roll! Stseeni pikkuseks on ca üks minut.

 
Seriaali tootjatel on õigus muuta stseeni sisu vastavalt oma äranägemisele. «Kalevipoegade» seriaali viimane osa on eetris 29. novembril.

«Kalevipojad» Kanal 2s igal teisipäeval kl. 21:30

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles