Über-hardstyle pidu Hardside 12. novembril!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Über-hardstyle pidu Hardside 12. novembril!
Über-hardstyle pidu Hardside 12. novembril! Foto: tre.ee

Oktoobris Club Von Überblingenis üle tuhande hardstyle-muusikastiili fänni kokku toonud klubireiv Hardside peab 12. novembril oma aasta viimast pidu, kuhu on oodata artiste neljast riigist.

Üritusel on kohal Norra produtsentide ja DJ-de projekt Da Tweekas aka Kenth Kvien and Marcus Nordli, kes on koos tegutsenud 2007. aastast. Lisaks astuvad üles Noize Suppressor Itaaliast ning esmakordselt on laval Hollandi hardstyle mc, MC Renegade, kes on üles astunud tuntud üritustel nagu Qlimax, Crazyland ja DefQon. Hardside'ilt ei puudu ka Eesti hardstyle DJ-d.

Peol toimub Eesti võimsaim lasershow, mida klubides enne nähtud pole ning pidulisi jahutavad CO2 efektid. Club Von Überblingenis on ainult sellel õhtul saadaval spetsiaalne Hardside kokteil!

Piletid klubireivile on eelmüügis Piletilevi müügikohtades 9euroga ning peo algusest kohapeal 11euroga. VIP piletid eelmüügist 20€, kohapeal 25€.

Järjekordade vältimiseks on Hardside'ile eelmüügipiletiga tulijatele täiesti eraldi sissepääs.

Lisainfot vaata http://www.facebook.com/hardside4everVideot ja eelmisest peo video: http://www.youtube.com/watch?v=c0Vz6MAovYs

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles