Keda tantsustaaridest pidas Anna Levandi parimaks uisutajaks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melu pärast neljandat «Tantsud tähtedega» saadet. Fotol Anna Levandi ja Mairold Millert.
Melu pärast neljandat «Tantsud tähtedega» saadet. Fotol Anna Levandi ja Mairold Millert. Foto: Tiit Mõtus

Möödunud nädalal jõudsid tantsusaates osalejad lõpuks ka Anna Levandi juurde jäähalli uisutama.

Naise tantsupartneri Mairold Millerti sõnul õpetas Anna neile erinevaid nõkse ja kergemaid elemente. «Näiteks kuidas üle jala pöörata ja teha seda ka suurema hoo pealt,» rääkis mees Elu24-le, et sai sealt enda jaoks hulga uusi teadmisi.

Mairoldi jaoks polnud see teps mitte esimene kord uisutada. Nimelt käis ta kunagi kogu perega pea igal nädalal jää peal liuglemas, kuigi päris treeneri käe all pole tantsija seda kunagi proovida saanud. «Mulle meeldis,» jäi Mairold kogetuga rahule, kuid tõdes, et kui võistlus oleks jääl, siis ilmselt ei suudaks ta nii tubli olla kui Anna tantsupõrandal. «Kardan kukkumisi ja võib-olla hoiaksin end veidi tagasi, ei julgeks proovida ja areneda nii palju ja kiiresti.»

Mairoldi sõnul pidas Anna teda kogu pundist kõige paremaks uisutajaks. «Ma ütlesin, et ära poe trennisaalis kiituse saamiseks. Aga Anna ütles, et mul tuli päriselt ka kõige paremini välja. No ma pean ütlema, et tõesti teised ei uisutanud nii kiiresti kui mina,» muigas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles