Mis lahutus?! David ja Victoria Beckham särasid üle pika aja koos punasel vaibal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

44-aastane Victoria Beckham ja tema 43-aastane abikaasa David väisasid koos üle pika aja punase vaiba üritust, tõestades taas, et jutud nende lahutusest ei pea paika.

See on esimene kord üle peaaegu kolme aasta, mil Victoria ja David üheskoos punasel vaibal figureerivad, vahendab E! News. 

Paarike väisas UEFA Meistrite Liiga üritust, kus David Beckhamit tunnustati oma silmapaistva karjääri ja humanitaarsete jõupingutuste eest UEFA presidendi auhinnaga.

Tänavu juunis hakkas internetis levima kuulujutt, et Beckhamid on läinud lahku ning lahutavad peagi ka oma abielu. Staarpaar ise kinnitas esindajate vahendusel, et kõik on korras ning mingit lahutust tulemas ei ole - tegemist on lihtsalt võltsuudistega.

Viimased pildid paarikesest koos on järjekordne tõestus, et hiljuti oma 19. pulma-aastapäeva tähistanud paaril on kõik hästi. 

Vaata rohkem pilte meie galeriist!

David Beckham ja abikaasa Victoria UEFA Meistrite Liiga punase vaiba üritusel.  
David Beckham ja abikaasa Victoria UEFA Meistrite Liiga punase vaiba üritusel.  Foto: VALERY HACHE / AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles