Sade nõuab Saku Suurhalli 22,22 kraadi sooja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sade
Sade Foto: BDG Music

Sel kolmapäeval õhtul esineb esmakordselt Eestis neljakordne Grammy võitja ja edukaim naisartist Briti muusika ajaloos, Sade. Saku Suurhallis nõuab artist fikseeritud õhutemperatuuri.

Artisti mänedžmendi sõnul on Sade maailmatuuri jooksul esinenud kliimaseadmetega seoses palju probleeme ning seda erinevatel areenidel.

Euroopa tuuri raames pööratakse sellele aga erilist tähelepanu. Kontserdipäeva hommikul toimub nõupidamine, kus tutvutakse Saku Suurhalli õhuvoolu juhtimis- ja kliimaseadmete süsteemiga.

Ülevaade teostatakse saalis ja lava taga, kus artist enda kasutusse viit riietusruumi nõuab. Sade tungiv soov on, et õhutemperatuur seadistatakse igal pool Saku Suurhallis täpselt 22,22 kraadi peale.

Neljakordne Grammy auhinna võitja ja edukaim naisartist Briti muusika ajaloos esineb oma bändiga ainsa kontserdiga Baltimaades Saku Suurhallis juba sel kolmapäeval maailmaturnee «Sade Live - Once In A Lifetime Tour» raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles