Video: joobes naise käitumine Ibiza lennul viis kakluseni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus EasyJeti Ibiza lennul
Kaklus EasyJeti Ibiza lennul Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Odavlennufirma easyJet lennukis, mis oli teel Ühendkuningriigist Lutonist Hispaaniasse Eivissale(Ibiza), tekkis reisijate vahel sõnasõda, rüselemine ja kaklus.

Lennukis olnud Joshi nimeline reisija jäädvustas juhtunu, pannes selle hiljem sotsiaalmeediasse, kus seda agaralt kommenteeriti.

Odavlenufirma EasyJet lennukis tekkis kaklus
Odavlenufirma EasyJet lennukis tekkis kaklus Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kindlustusagendina töötava Joshi teatel oli sel lennul naine, kes oli juba lennujaamas joobes ja lennu ajal jätkas alkoholi tarbimist.

Naine muutus lisaalkoholi tarbides agressiivseks, hakkas kaasreisijaid tülitama, eelkõige pakkus meesreisijatele sületantsu. Naine paljastas ka oma ühe rinna, et meeste tähelepanu saada.

Kaklus EasyJeti Ibiza lennul
Kaklus EasyJeti Ibiza lennul Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Oli näha, et ta häiris kaasreisijaid ning kõik näitasid, et nad ei soovi temaga suhelda. Tegemist oli õhtuse, kella 22.00 lennuga, millel enamik inimesi tahtis rahulikult olla ja magada,» kirjeldas Josh.

Kui lennuki meeskond teatas, et reisijad peavad kohtadele istuma ja turvavöö kinnitama, kuna hakatakse Ibizale maanduma, eiras naine juhiseid ja jätkas kaasreisijate tülitamist.

«Naise sõber üritas teda tagasi istekohale viia, kuid naine eiras teda. Naine liikus vahekäigus, lüües käega vastu inimeste pead. Üks noor naine ärritus ja lõi ta käe eemale ja ütles talle, et ta lõpetaks tülitamise,» meenutas Josh.

Siis sekkus habemega mees, kes asus oma naist kaitsma ja tekkis kaklus, milles osales mitu reisijat.

Kaklus EasyJeti Ibiza lennul
Kaklus EasyJeti Ibiza lennul Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Umbes 40 sekundit kestvalt videolt on näha, et joobes naise käitumine tekitas pardal olnute seas kaks leeri, kes omavahel asja klaarida üritasid. Käiku läksid rusikad ja jalad, oli ka neid, kes lõid peaga. Kakluses mitteosalenud üritasid kaklejaid eraldada. Stjuardessid istusid maandumise ajal istmetel ja vaid hüüdsid, et reisijad kaklemise lõpetaksid.

Reisija Josh jäädvustas, kuidas joobes naise käitumine viis EasyJeti lennul kakluseni
Reisija Josh jäädvustas, kuidas joobes naise käitumine viis EasyJeti lennul kakluseni Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Lennuki meeskond võttis enne maandumist kontakti Ibiza politseiga, mis võttis pärast easyJet lennuki maandumist joobes naise kinni ja viis kainenema.

EasyJet kinnitas, et Lutonist Ibizale lennanud lennukis leidis aset reisijate vaheline tüli, mille põhjust uuritakse.

Eivissa (katalaani keeles Eivissa, hispaania keeles Ibiza) on suurim saar Pitiuuside seas, mis moodustavad Baleaaride läänerühma. Saare suurim linn on Eivissa linn.

Eivissa asub Vahemeres Hispaania idaranniku juures. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles