Märt Agu ja Peeter Rebase suhe on mõranemas?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lounge Butterfly sünnipäevale saabus Märt oma uue semuga
Lounge Butterfly sünnipäevale saabus Märt oma uue semuga Foto: Tiit Mõtus/Kroonika

Saates «Tantsud tähtedega» jalga keerutanud koreograafi Märt Agu (31) ja meelelahutusärimees Peeter Rebase (37) suhe on väidetavalt mõranemas. Igal juhul on vähemalt Märt otsinud viimasel ajal värskendust teiste meeste seltskonnast, teab Kroonika.

Märt jäi salapärase kaaslase seltsis silma juba Apollo ööklubis toimunud Kate Ryani kontserdil ülemöödunud reedel. Pealtnägijate sõnul nautis heatujuline Agu täiel rinnal laval toimuvat ja leidis aega ka oma kaaslase jaoks. Ka Lounge Butterfly sünnipäevale saabus Märt sama semuga.

Apollo suitsuruumis aga kuulis üks Tallinna seltsielu nautleja kogemata pealt Märdi ja tema semu mahlakat dialoogi. Viimane kurtnud Agule, et Peeter Rebane kutsuvat teda pidevalt välja! Samas, nagu selgus, läks ta hoopis Aguga välja!

«Mu eraelus on kõik vanaviisi. Kõik on korras,» kummutab Märt siiski linnajutud. «Meesterahvas, kellega ma neil üritustel olin, on mu parim sõber juba vast aastast 1998. Tema nimi on Jaanus Vann

Vann on Agu sõnul veendunud naisemees. Vann naudib armuõnne 2007. aastal Kuressaare ööklubi Diva missitiitli Miss Diva endale napsanud Diana Varikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles