Eda-Ines Etti: pean ennast rahulikuna hoidma, ma ei ole enam 20-aastane (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar ja Eda-Ines Etti külastavad asenduskodu lapsi
Karl-Erik Taukar ja Eda-Ines Etti külastavad asenduskodu lapsi Foto: TONI LÄÄNSALU / PM/SCANPIX BALTICS

Lauljatar Eda-Ines Etti meenutas Raadio 2 «Suvehommikus» oma 2000. aastal Eurovisioonil käimist ning avaldas ka, kuidas on ta suutnud muusikuna nii heas vormis püsida.

Ines tunnistas intervjuus, et oli 2000. aastate alguses hästi korralik, ent siiski avatud ka uutele projektidele. «Sul ei ole tegelikult teist varianti, kui sa alles oled muusikasse tulemas,» rääkis Etti.

Lisaks tunnistas ta, et tema eurolugu «Once In A Lifetime» ei olnudki tegelikult üldse tema stiili muusika - Ines kuulas ise popmuusika asemel hoopis rokki. Ent lauljatar ei kahetse, et selle projekti vastu võttis.

«Ma olen praegusel hetkel väga tänulik oma otsuste üle, mis ma kunagi olen teinud,» tunnistas Ines, et on igati rahul kakskümmend aastat tagasi tehtud otsustega.

Tänasel päeval hoiab 37-aastane Eda-Ines Etti end vormis kontserte andes. «Vorm on okei, aga selge on see, et ma ikka hoian ka, mingisugust peopanemist ei ole, pikad öötunnid jäävad kindlasti ära, kui on vähemalt kolm-neli kontserti nädalas minimaalselt, siis peab ennast hoidma rahulikuna ka. Ma ei ole enam 20,» naeris Ines.

Kuula Inese täispikka intervjuud Raadio 2 «Suvehommiku» saates:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles