Karina: Stig ei ole tegelikult üldse tuim mees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega neljas saade; Stig Rästa ja Karina Vesman
Tantsud tähtedega neljas saade; Stig Rästa ja Karina Vesman Foto: Tiit Mõtus

Stig Rästat tantsupõrandal piitsutava Karina Vesmani arvates tuleb mehe seest emotsionaalsus kätte saada imenippidega.

«Tegelikult ta ei ole üldse tuim mees, see kõik, mis põrandal välja tuleb, on tal alati sees olnud. Kõik see on temast välja tulnud harjutamise keskel mingite salajaste imenippidega,» rääkis Karina Elu24’le, et pole veel ise ka päris täpselt aru saanud, kuidas tantsupartnerit paremini suunata.

«Pärast eelmist võistlust oli meil tõsisem jutuajamine. Ta sai ise väga hästi aru, et ei saa niisama lihtsalt läbi ja et ekraani jaoks tuleb palju rohkem teha.»

Karina kõige suuremaks hirmuks oli kriitilisema sisuga tagasiside andmine. «Kui inimest ei tunne, siis ma ei taha ka halvasti öelda või häält tõsta. Äkki solvub ja mis siis trennist saab. Nüüd aga hoiatasin ette, et karmim pool tuleb välja, ärgu solvugu, sest see on töö ja tuleb talle kasuks,» lisas ta ning märkis, et mees ei võtnud kriitikat vastu just naerusuiselt, kuid ilmselt mõistis selle vajalikkust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles