Lõuna-Eesti kauneim neiu erutab maailma!

Uuno Prostamool
, Euroopa haige mees, Brüssel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuno Prostamool,
Euroopa haige mees.
Uuno Prostamool, Euroopa haige mees. Foto: .

Täna õhtul on kogu Euroopa pilgud pööratud Tartule, kus ööklubis Atlantis valitakse Lõuna-Eesti kauneim neiu! Rahvas on kogunenud pubidesse suurte teleekraanide taha, nautimaks suurejoonelist vaatemängu ööklubist Atlantis. Vahetatakse sõnumeid, meilitakse kommentaare.

Elu keeb tähtsündmuse ümber! Lõuna-Eesti kauneima neiu valimistest tõotab kujuneda mõnus vahepala närvilisele sügisele, kus tooni annavad rahvarahutused ja majanduskriis.

Maailma juhtivad ajalehed ja uudisteagentuurid on saatnud Tartusse sündmust kajastama oma parimad reporterid. Otse Liibüast on saabunud Fashion TV ja CNNi võttegrupid. Sündmust jälgitakse suure vaimustusega USAs ja Aasias.

Erinevad väljaanded on teinud panuse erinevatele neidudele. Kõigil on omad lemmikud.

Nii kiidab Frankfurter Allgemeine ülevoolavalt Karksi neiu Maarika rinnapartiid ja põselohukestega naeratust. Tokyo leht Asahi Shinbun on vaimustuses põhjamaisest blondiinist Ulvist, kes tuleb Palamuselt. Inglise lehed Morning Star ja The Times on pööranud pilgud Puhja neiule Tiinale, kes võlub britte oma sujuva säärejooksu ja trimmis pepuga. Herald Tribune on kurb Vändra Aveli puudumise üle, kuid hoiab pöialt püsti Urvaste Maiele.

Lõuna-Eesti kauneima neiu valimised on elavdanud kauplemist aktsiaturgudel. The Economist kinnitab, et jätkuvalt on tõusuteel suka- ja püksiku-osakud. Oma osa elavnemisest on saanud kreemi ja kartuli hind maailma börsil.

Tartusse on kokku jooksnud maailma koorekiht! Igal sammul võib kohata Hollywoodi staare, moeguurusid, kroonitud päid jne. Kohal on Kagu-Aasia rõivatööstus – teadagi uusi Eesti moeröögatusi küttimas!

Epohhilooval üritusel on särama löönud rohkelt uusi tähti. Näiteks on diskotaevasse tõusnud ürituse muusikaline juht DJ Ivo Ukris. «Fantastiline plaadikäsitlus,» kommenteerib kolleegi oskusi maailmakuulus DJ David Guetta Prantsusmaalt.

Ainsana pritsib mürki Taani sopaleht Yllands-Posten, kes puhtalt kadedusest Lõuna-Eesti neiu kohta nilbe pilapildi soperdab. Õnneks on pahameeletorm olnud kiire – juba on sopalehe kirikuvande alla pannud Vatikan! Ühtlasi on Teheranis välja antud fatfa ning kopsakas preemia peatoimetaja pea eest. Võib öelda, et Jumal on ometi kord õiglane!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles