Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Wyclef Jean: Lauryn Hill vajab psühholoogilist abi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Priit Liiviste
Copy
Wyclef Jean
Wyclef Jean Foto: Sara Johannessen / SCANPIX NORWAY

Wyclef Jean soovitas Lauryn Hillil, oma endisel bändikaaslasel ansamblist Fugees, psühholoogilist abi hankida, kuna naise habras vaimne seisund välistab Fugeesi taasühinemisvõimalused.

 


Jean lahkus ansamblist 1997.aastal, kuid 2005.aastal tegi bänd Euroopa lühiturnee ning andis välja uue singli, «Take It Easy», mis andis alust kuulujuttudeks, justkui plaaniks bänd välja anda comeback-albumi, vahendab Femalefirst.

 

Kuid 35-aastane räppar lükkas väite ümber, tuues põhjuseks selle, et Lauryn Hill on koostöö tegemiseks liialt kontrolli alt väljas.

«Senikaua, kuni Lauryn on selles veidras seisundis, kus ta praegu on, ei juhtu bändiga mitte midagi. Ta vajab psühholoogilist abi ja ma arvan, et on aeg, et keegi selle avalikult välja ütleks,» ütles Wyclef Jean.

«On arusaadav, et midagi on tõsiselt valesti. Ta käib ringi, kandes veidrat rohelist meiki ja nähes välja, nagu kloun. Lindistussessioonidel nõuab ta kõigilt, kaasa arvatud minult, et me pöörduksime tema poole ainult nimega «Miss Hill». Sõna «diiva» alahindab tema olemust. Ma usun, et ta on täiesti kontrolli alt väljas ja reaalsusega igasuguse sideme kaotanud. Tal on tõsiseid probleeme, millega ta peaks tegelema. Tema keerulisem külg on võtnud võimust ja on aeg, et keegi talle seda meelde tuletaks.»

Tagasi üles