Benny Ninja: olen mees, kes kannab kõrgeid kontsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benny Ninja Solarise keskuse aatriumis autogramme jagamas
Benny Ninja Solarise keskuse aatriumis autogramme jagamas Foto: Tiit Mõtus

JJ Street Baltic Sessioni raames Eestit väisav Benny Ninja julgustab inimesi olema originaalsed.

Muljed, mis on jäänud Ninjale Tallinna linnapildis nähtavatest inimestest ja nende riietustavadest, staarkohtunikule üllatusmomenti ei pakkunud.

«Naljakas on see, et kus iganes maailmas ma ka käinud poleks, kõik on muutunud ühesuguseks. Globaalseks. Kõik näevad välja justkui vabrikutoodang või robotid. Inimestele meeldib kopeerida seda, mida nad näevad televiisorist, mida nad peavad lahedaks või moodsaks.»

Ninja arust peaksid inimesed vastupidiselt kopeerimisele tegelema omaenda «mina» loomisega.

«Nii loome enda ümber ka isiksuse, enesekindluse ja kokkuvõttes oma tuleviku. Nii loome oma originaalse ja äratuntava imago.»

Ninja soovitab selle asemel, et riidekappi vaadata ja mõelda, kas välja näha nagu Jay Z, Jennifer Lopez või Beyoncé hoopis vaeva näha selle nimel, kuidas olla «mina ise».

«Mina tahan kogu aeg esindada iseennast. Ma ei taha, et keegi näeks mind kui kellegi koopia. Mulle meeldib, kui inimesed minu peale vaatama jäävad ja mõtlevad: «mida põrgut ta kannab?». Siis olen ma oma töö teinud. Sest ma tõmbasin oma tähelepanu millelegi teistsugusele,» märkis Ninja.

«Ma olen mees, kes kannab kõrgeid kontsi ning ma ei karda neid kanda,»

Ninja lisas, et mood on see, milleks me selle teeme ning kui keegi peaks tema julgusest nakatuma ja samuti enesekindlamaks muutuma, on mees enda sõnul kaasa aidanud maailma parandamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles