R. Kelly pressiesindaja lahkus töölt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R. Kelly
R. Kelly Foto: Reuters / Scanpix

Popstaar R. Kelly pikaajaline pressiesindaja Regina Daniels lahkus töölt, väites, et R&B staar olevat tema suhtes ebaprofessionaalselt käitunud.

Kelly, kes astub järgmisel aastal kohtu ette süüdistatuna 14 lastepornoga seotud süüdistuses, on asunud nüüd uut pressiesindajat, kuna Daniels otsustas sel nädalavahetusel ameti maha panna, vahendab Femalefirst.

Kuigi Daniels vihjas, et R. Kelly käitus tema suhtes ebasobivalt, keeldus ta tööst loobumise tagamaid täpsemalt selgitamast.

«Ma olen tundnud uhkust oma lojaalsuse, austuse ja professionaalsuse tõttu. Mind kurvastas, et mulle ei saanud sugugi alati osaks samasugune käitumine mingi 14 aastat kestnud koostöö jooksul härra Kellyga,» ütles naine.

«On mõned piirid, mida ei oleks tohtinud kunagi ületada ei professionaalselt ega isiklikult. Härra Kelly ületas piiri, mis muutis igaveseks meie suhteid. Sel põhjusel otsustasin ma temaga koostööst loobuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles