Benny Ninja avaldas inimese ilu saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benny Ninja Solarise keskuse aatriumis autogramme jagamas
Benny Ninja Solarise keskuse aatriumis autogramme jagamas Foto: Tiit Mõtus

JJ Street Baltic Sessioni raames Tallinnas viibiv teleshowst «Ameerika Supermodell» tuntud žüriiliige Benny Ninja tunnistab, et inimese ilu juures on kõige olulisemaks komponendiks enesekindlus.

Ninja hinnangul pole riided, soeng ega kingad, mida kanname need, mis meid ilusaks teevad.

«Need on vahendid, mis annavad meile välise sära, kui oleme enesekindlad. Sel on põhjus, miks me ruumi võtame ja las ka teised inimesed teavad, miks me seda teeme,» rääkis Ninja Elu24-le.

Hinnatud vogue-tantsija ning telekohtunik Ninja usub, et meist igal ühel on mingi enesega seonduv probleem. Need kõik on seotud rahuloluga, peaasjalikult välimust puudutavalt.

«Kõige tähtsam on see, et inimene teaks, mis on tema kõige paremad omadused,» täheldas Ninja.

«Las need omadused säravad, võtke see, mis on negatiivne ja pange see tagaplaanile ja see, mis on positiivne, see tõstke esile. Sest kui te keskendute millelegi, mis on negatiivne, siis kokkuvõttes tõuseb see hoopis esile,» andis Ninja nõu. «Leidke see, mida te enda juures armastate, mitte see, mida te vihkate.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles