Moloko laulja kontsert toimub jaanuaris

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roisin Murphy
Roisin Murphy Foto: Reuters / Scanpix

Roisin Murphy kontsert Tallinnas Rock Café’s toimub 29. jaanuaril, erikülalisena astub üles legendaarne Soome elektro-punk trio Op:l Bastards.

Oktoobris toimuma pidanud kontsert lükkus edasi Murphy vigastuse tõttu Moskva kontserdil. Jaanuaris toimuvad kontserdid veel ka Berliinis, Prahas, Krakowis, Varssavis, Riias ning Helsingis.

Kuna Helsingi kontsert oktoobris müüdi välja 15 minutiga, ostusasid Soome korraldajad juba jaanuaris uue kontserdi kasuks. Huvi Roisini vastu on peale «Overpowered» albumi ilmumist plahvatuslikult kasvanud.

Ilmumisjärgsel nädalal vallutas album Tallinna Kaubamaja müügitabeli esikoha ning on nüüdseks kogu Eesti albumite müügi edetabelis viiendal kohal.

Kõik, kellele Roisin Murphy kontserdi uus kuupäev ei sobi, saavad kuni 23. novembrini piletid tagasi müüa teatud Piletilevi punktides: Võrus Semu CD100 muusikapoes, Pärnu PORT Artur I infos, Tallinns Viru Keskuses, Tartu Lõunakeskuses, Viljandi Kultuurikeskuses ja Paide Maksimarketi spordipoes.

Oktoobri kuupäevaga piletid kehtivad Rock Café’s loomulikult ka 29. jaanuaril. Kontserdi kellaajad jäävad samaks – kell 19 avatakse uksed ja kell 20:30 alustab Op:l Bastards.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles